Preguntes Freqüents (FAQs) - Rebooks

FAQs - Rebooks

A la pantalla d'inici, cliqueu No tens un compte?

Introdueix la informació que et demana el formulari amb les teves dades reals. Al final, clica el botó D'acord i després Continuar.

Consulta la bústia de l’adreça del correu que has anotat al fer el registre i activa el teu compte des de l’enllaç que t’hem enviat. Si no t’arriba, verifica no hagi anat al correu SPAM o no desitjat.

A partir d’ara ja podràs iniciar sessió normalment.

 

 

A la pantalla d'Inici clica damunt del text Has oblidat la contrasenya?. Segueix les instruccions i clica el botó Envia.

Rebràs un correu a la teva adreça registrada per poder accedir normalment. Hauràs d'anar a Perfil i introduir la contrasenya nova.

Si tries fer el pagament amb targeta, seràs derivat  a una plataforma externa segura de l’entitat corresponent, on poder formalitzar la operació amb total seguretat.

Si has triat transferència, rebràs un missatge amb instruccions concretes.

 

 

 

No cal que l’esborris. No l’hi facis cap comanda al seu nom i no constarà.

Inicieu sessió o creeu un compte des de la pàgina d'Inici

Cliqueu el botó Afegir fill/a

Introduïu el nom complert del vostre fill. Desprès cliqueu Continuar

A la pàgina següent ja apareix el nom del vostre fill. A la dreta, cliqueu el botó Fer comanda (si us heu equivocat, podeu editar el nom clicant sobre el text)

 

Trieu el curs i si s’escau el nombre de fills totals al centre, si teniu quotes. Cliqueu Continuar

Ara veieu el llistat complet de llibres del curs del vostre fill en el vostre centre. No us podeu equivocar. Els llibres obligatoris ja estan pre-marcats. Marqueu els títols opcionals que necessiteu. Al peu de pàgina, cliqueu Continuar

La pàgina següent us mostra el detall de la vostra comanda. Ara podeu esborrar algun llibre, tornar enrere o cancel·lar la comanda. Si és correcte, cliqueu Continuar

En aquesta pàgina heu de seleccionar el mètode de pagament i clicar Continuar. A partir d'aquí, si heu escollit Paypal o Targeta, us redirigrà a la passarel·la de pagament segur; si, en canvi, heu escollit Transferència o Domiciliació bancària, us mostrarà una pàgina amb les instruccions a seguir.

Cliqueu Finalitzar per acabar.

En el menú esquerre, cliqueu Les meves comandes. La següent pantalla us mostra les vostres comandes. Al final de cada rengle hi ha un botó anomenat Veure.

Cliqueu aquest botó i veureu el detall de la comanda. Al peu de pàgina, trobareu el botó Eliminar comanda.

Després de confirmar l’eliminació, se us informa que la comanda ha estat esborrada.

En el menú esquerre cliqueu sobre El meu saldo. A la pantalla següent us sortirà indicat el saldo que deveu (en vermell i negatiu) i podreu triar el mètode de pagament per afegir el saldo.

Després cliqueu el botó Carregar saldo

 

En el menú esquerre cliqueu sobre El meu saldo. A la pantalla següent us sortirà indicat el saldo que podeu recuperar (en negre) i podreu introduir el titular, el compte corrent i l'import que voleu que us transferim del saldo.

Després cliqueu el botó Efectuar la transferència del saldo.